Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2008

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 11/2













Κλείστε την τηλεόραση! Για μια μέρα, έστω. Δείξτε τους την δύναμη του κοινού. Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας. Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση, έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση, χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις. Λέμε όχι:

  • Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.
  • Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
  • Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.
  • Στις εκπομπές - σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.
  • Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων.

Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα. Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου. Όλοι μας!

Υ.Γ Αναδημοσιεύστε το στα blog σας. Στείλτε το, με mail στους γνωστούς σας. Ας τους αποδείξουμε οτι δεν ανεχόμαστε άλλο τα 'σκουπίδια' τους.

4 σχόλια:

Περαστικός είπε...

Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά θα ήθελε 10 ημέρες- 2 εβδομάδες για να διαδοθεί. Το αναφέρω πάντως. (Πιο εύκολα πάντως μένει ναρκομανής μακριά από την πρέζα παρά τηλεθεατής από την τηλεόραση - όσο και αν τη βρίζει).

Φλύαρος είπε...

Προσωπικά βλέπω στην τηλεόραση ντοκυμαντέρ από τα History Channel, Discovery και National Geographic καθώς και κάποιες ταινίες. Εχώ πολλά χρόνια να δω Ελληνικό ιδιωτικό κανάλι και τις ειδήσεις τις παρακολουθώ από την κρατική τηλεόραση μόνο. Πίστεψε με έχω αποτοξινωθεί πλήρως!

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι προτεινω κατι αλλο..αυριο ανοιγουμε τις τηλεορασεις και ολες τις υπολοιπες μερες τις κλεινουμε...

Φλύαρος είπε...

OK μια καλή πρόταση είναι κι αυτή. Κλειστές τηλεοράσεις-ανοιχτές τηλεοράσεις το θέμα είναι πως να γλιτώσουμε από τα σκουπίδια; Ιδού η απορία.