Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2007

Διαφημίσεις

Προσοχή ακολουθεί πολιτική διαφήμιση:

Πρώτη διαφήμιση:
Εμφανίζεται ο Γιωργάκης να χαμογελάει, να κάνει βόλτες, να βγάζει λόγους και κάθε λίγο και λιγάκι κάτι χαζοχαρούμενοι να του φωνάζουν: Μαζί. Στο τέλος το σύνθημα λέει : Μαζί για την νέα Αλλαγή ΠΑΣΟΚ. Δεν μας έφτανε η παλιά Αλλαγή τώρα έχουμε και την νέα, πακέτο με την νέα γενιά των Παπανδρέου.

Δεύτερη διαφήμιση:

Ο Κωστάκης στο γραφείο του μελετάει και γράφει. Λες να υπογράφει την νέα αύξηση του ΦΠΑ; Κάνει και ένα διάλειμμα να μας μιλήσει και μετά κοιτάει από το παράθυρο γιατί μπάφιασε ο άνθρωπος. Να δει λίγο και την καταπράσινη Αθήνα (έργο του θειού του). Αφού πέτυχε τόσο το πράσινο στην Αθήνα αποφάσισε να το κάνει εξαγωγή και στην επαρχία και ξεκίνησε φέτος από την Ηλεία, την Εύβοια και την Αρκαδία.

Τρίτη διαφήμιση
:
Η μικρή γοργόνα και η αληθινή αγάπη. Μάλλον η μικρή γοργόνα είναι η πιο πειστική πολιτική διαφήμιση. Άλλωστε αυτή είναι και αδερφή του Μέγα Αλέξαντρου και αν την ψηφίσουμε τους φάγαμε τους Σκοπιανούς που θέλουν να μας πάρουν την Μακεδονία μας πριν προλάβουμε να την κάψουμε κι αυτήν.

Ώρα για ύπνο, καληνύχτα συνέλληνες. Δεν ξέρω να σας πω παραμύθια, δεν έχω το ταλέντο, αλλά για να σας νανουρίσω να ένα τραγουδάκι:

Εγώ πουλάω την ψυχή μου
στον έμπορα για δυο ψωμιά
Κι εσύ γυρεύεις την αλήθεια
στης Χαλιμάς τα παραμύθια

Εγώ βαστάω το τιμόνι
να μην μπατάρει το σκαφί
κι εσένα σού'γιναν συνήθεια
της Χαλιμάς τα παραμύθια

Εγώ το αίμα μου το δίνω
να'βρει η γενιά μου οδηγητή
κι εσύ στην άμμο χτίζεις σπίτια
στης Χαλιμάς τα παραμύθια

Εγώ ξοδεύω τους νεκρούς μου
τους ξαναβάζω στην γραμμή
κι εσύ ξοδεύεις στα ξενύχτια
στης Χαλιμάς τα παραμύθια

Παίξε λοιπόν κι εσύ στα ζάρια
αν σου βαστάει την αλήθεια
μα δεν γεννιούνται παλικάρια
στης Χαλιμάς τα παραμύθια!

Στίχοι: Δημήτρης Ιατρόπουλος

Σημείωση: Η σειρά των διαφημίσεων είναι πέρα για πέρα αληθινή και όχι προϊόν της περιορισμένης φαντασίας μου.

1 σχόλιο:

περαστικός είπε...

Έτσι, στην Ελλάδα οι πολιτικοί βγαίνουν όπως τα πακέτα λογισμικού, σε εκδόσεις, Καραμανλής 0.1, Καραμανλής 0.2, Παπανδρέου 0.1, Παπανδρέου 0.2, Παπανδρέου 0.3, Μητσοτάκης 01.... και πάει λέγοντας. Ήδη έξω μας παίρνουν στο ψιλό.